Първоначално публикувано от alfa_erazor
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145-146, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от alfa_erazor Покажи съобщениеЗдравейте колеги, скоро се надявам да си взема зимни гуми, но ще са на други джанти, и тук идва въпроса.
Събират ли се 4 гуми (на джантите) в багажника на 146? Гумите са 195/55/15.
Comment
-
Здравейте колеги! Може би е неуместен вапроса ми,но бих искал набързо да попитам нещо.. Бихте ли ми препоръчали марка задни амортисори за алфа ромео 146 1.4 16в ТС ? Благодаря ви предварително... /ако може и оритировачни цени/
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa_erazor Покажи съобщениеЗдравейте колеги, скоро се надявам да си взема зимни гуми, но ще са на други джанти, и тук идва въпроса.
Събират ли се 4 гуми (на джантите) в багажника на 146? Гумите са 195/55/15.
ПС: забравих, кората се маха166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Напоследък се случва следното:
-давам на контакт, лампите гаснат
-паля и по време на паленето ABS и съседната лампа присветват за секунда
-повече никога не светват въпросните лампи след като запаля
Дали е от отслабващ акумулатор, защото отдавна не съм го ревизирал, довечера ще проверя как е положението.
Или винаги е било така и не съм го забелязвал.Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Мисля, че и при мен винаги е било така...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
И при мен е така от както я имам. Пък ся съм с чисто нов акомулатор и пак е така.
---------- Post added at 17:53 ---------- Previous post was at 17:51 ----------
Колеги аз да питам от каде да си намеря тръба или маркуч за да си сложа спорния филтър конус. В смисъл такава кате да я сложа от дебитомера.sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp
Comment
-
Отиди на илиенци в топспийд ли кво беше там и си купи силиконова тръба с необходимия размер, 60мм ли беше....156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от alfaromeofen Покажи съобщениеНе знам дали е много по темата ,но мисля ,че по лошо ''тунинговане'' не съм виждал ..или съм свикнал да го гледам по Голф-овете ...,че май и италианец го е правил..нулево уважение ...
Толкова играчка а колата според мен изглежда много по зле,може би ,ще допадне на дядо коледа, ама мисля че си заслужава да го сложиш в темата, за селския тунинг, да го видят повече хора
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=32732
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеНапоследък се случва следното:
-давам на контакт, лампите гаснат
-паля и по време на паленето ABS и съседната лампа присветват за секунда
-повече никога не светват въпросните лампи след като запаля
Дали е от отслабващ акумулатор, защото отдавна не съм го ревизирал, довечера ще проверя как е положението.
Или винаги е било така и не съм го забелязвал.Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Напоследък забелязвам, че като е на место или при потегляне като подам газ колата си вдига обороти но като че ли се мъчи да го направи. В смисъл като че ли припуква(припръцква) лекичко, но не знам на какво се дължи. Свещите са на 5-6к. км. и си спомням, че точно заради такъв проблем ги смених но беше и по лошо там направо си пукаше яко и забиваше муцуна. Сега си набира но пуква лекичко ? Някой нещо да помага ?
Преди малко ходих да взимам сестрата от бачкане и следих какво става. Та дано това обесние е по-лесно. Начи при потегляне се чува като чукане по мотора... Много наподобява на прецакан вариатор. Интересното е че това е само на 1ва скорост до 2500-3000 оборота, след това няма проблем даже и на по висока предавка в ниски обороти.Last edited by RahzeL; d.m.y г., 23:45.Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003
Comment
Comment